Magazín

Google ťava, Facebookové špehovanie a filmový sex

Tablet.TV, 14. októbra 2014 11:00

Facebook bude o nás znova vedieť viac. Google má nového zamestnanca - ťavu. Twitter žaluje vládu Spojených štátov.



Bratislava 14. októbra (TABLET.TV) - Facebook bude o nás vedieť zase o niečo viac, a to vďaka svojej novej reklamnej sieti Atlas. Tá zbiera dáta o tom, čo si prehliadame, čo lajkujeme či kometujeme. Sociálna sieť tak šliapne na krk Googlu a jeho DoubleClicku, ktorý je na trhu v hromadení dát na prvom mieste.
Twitter rieši iný problém. Sieť zažalovala vládu Spojených štátov a FBI. Súčasná legislatíva totiž sociálnej sieti bráni publikovať určité informácie. Twitter nesmie napríklad uvádzať údaje o tom, koľko dostal od vlády žiadostí o poskytnutie údajov o používateľoch.
Ako to vyzerá, keď sa vyrába sexuálna scéna, uvidíte vo videu z filmu The Stretch s hercami Brooklyn Decker a Patrickom Wilsonom. Na snímku Behind the Break up si kliklo takmer 11 miliónov ľudí. V Týždni na webe však prinášame aj niečo pre romantikov – video o nájdení pravej lásky. A to aj napriek prekážkam či rozdielom.
Autá, bicykle, chodci, snežný skúter – tam všade už Google umiestnil zariadenia na snímanie krajiny. Tento raz však zamestnal na skenovanie púšte Liwa v Spojených arabských emirátoch 10- ročnú ťavu.
V Týždni na webe uvidíte aj to, ako sa dá skákať cez prekážky poležiačky. Na pouličný parkour autori videa využili filmové ilúzie.

Týždeň na webe Foto: Tablet.tv

Prečítajte si aj:

7. októbra 2014 11:00

Nahé celebrity, šokujúci cyklista a parking4disabled
GoPro spraví z fanúšika hokejistu. Apka parking4disabled zjednodušuje zdravotne postihnutým život. Nahé celebrity žalujú Google. video

sk
16. septembra 2014 15:52

Drsné video o ženskej kráse
Po Ice Bucket Challenge prichádza nová internetová výzva. Hviezdou sociálnych sietí sa môže stať každý. Ženský ideál krásy je v skutočnosti pomýlený. video

sk
Zdielať článok na FacebookPáči sa mi TERAZ.SK na facebooku
Staňte sa fanúšikom a sledujte dôležité správy priamo na FB

Viac článkov na tému:

Najnovšie články v rubrike

dnes 7:00

Florián je pracant
Floriánovia majú životnú silu rozpínavosti tropického dažďového pralesa.

sk
včera 18:20

Dua Lipa vydala tretí štúdiový album s názvom Radical Optimism
Novinka ponúka piesne End Of An Era, Houdini, Training Season, These Walls, Whatcha Doing, French Exit, Illusion, Falling Forever, Anything For Love, Maria, Happy For You.

sk
včera 13:33

Ďalšie dva albumy Mariky Gombitovej vychádzajú v reedícii
Slnečný kalendár je v poradí tretím štúdiovým albumom, ktorý Opus vydal v roku 1982.

sk

Používaním stránok TERAZ.SK súhlasíte s používaním cookies, ktoré slúžia na zlepšenie kvality nášho obsahu.

Viac