Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Žilinský kraj

Policajti našli v nárazníku osobného auta väčšie množstvo marihuany

Liptovskomikulášski policajti zaistili v rámci akcie zameranej na odhaľovanie drogovej činnosti po prehliadke zastaveného osobného auta na diaľnici väčšie množstvo marihuany, z ktorého by sa dalo pripraviť takmer 16.000 obvyklých jednorazových dávok drogy. Foto: TASR

Liptovskomikulášski policajti zaistili v rámci akcie zameranej na odhaľovanie drogovej činnosti po prehliadke zastaveného osobného auta na diaľnici väčšie množstvo marihuany.

Liptovský Mikuláš 27. januára (TASR) – Liptovskomikulášski policajti zaistili v rámci akcie zameranej na odhaľovanie drogovej činnosti po prehliadke zastaveného osobného auta na diaľnici väčšie množstvo marihuany, z ktorého by sa dalo pripraviť takmer 16.000 obvyklých jednorazových dávok drogy.

„Počas vykonávania procesných úkonov vydal 25-ročný muž z Liptovského Mikuláša dobrovoľne v zadnom nárazníku motorového vozidla ukrytý sušený rastlinný materiál,“ opísal hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Radko Moravčík.

Liptovskomikulášski policajti zaistili v rámci akcie zameranej na odhaľovanie drogovej činnosti po prehliadke zastaveného osobného auta na diaľnici väčšie množstvo marihuany, z ktorého by sa dalo pripraviť takmer 16.000 obvyklých jednorazových dávok drogy.Bez popisu
Foto: TASR


Zároveň spresnil, že podozrivý páchateľ skončil vo vyšetrovacej väzbe a už čelí obvineniu zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. V prípade dokázania viny mu hrozí až desaťročný pobyt vo väzení.