Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Žilinský kraj

Havária osobných áut pri Ružomberku si vyžiadala jednu obeť

Pri tragickej zrážke troch osobných áut na ceste pri obci Potok v Ružomberskom okrese zahynula v nedeľu 25. januára 2015 večer 56-ročná spolujazdkyňa. Foto: TASR

Pri tragickej zrážke troch osobných áut na ceste pri obci Potok v Ružomberskom okrese zahynula v nedeľu 25. januára večer 56-ročná spolujazdkyňa.

Potok 26. januára (TASR) – Pri tragickej zrážke troch osobných áut na ceste pri obci Potok v Ružomberskom okrese zahynula v nedeľu 25. januára večer 56-ročná spolujazdkyňa. TASR o tom dnes informoval hovorca Krajského riaditeľstva (KR) Policajného zboru (PZ) v Žiline Radko Moravčík.

„Žena, ktorá na mieste podľahla ťažkým zraneniam, sa viezla v osobnom motorovom vozidle. V pravotočivej zákrute prešlo do protismeru a následne vrazilo do oproti idúceho osobného auta, do ktorého narazilo zozadu ešte ďalšie auto,“ spresnil krajský policajný hovorca.

Podľa jeho slov 58-ročný vodič prvého vozidla a 30-ročná vodička auta, do ktorého vrazil, utrpeli ľahšie zranenia. Presné okolnosti a príčiny tragickej dopravnej nehody sú predmetom pokračujúceho policajného vyšetrovania.