Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trenčiansky kraj

V súvislosti so streľbou v Dubnici sa začalo trestné stíhanie

Streľba v spoločnosti HF Najus v priemyselnom parku si vyžiadala dva ľudské životy, 17. júna 2019 v Dubnici nad Váhom. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Tridsaťdeväťročný páchateľ prišiel v ranných hodinách do zasadačky firmy v Dubnici nad Váhom, kde vystrelil krátkou guľovou zbraňou na 58-ročného muža, informoval hovorca KR PZ Trenčín P. Kudlička.

Dubnica nad Váhom 18. júna (TASR) – Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Trenčíne začal v súvislosti s pondelkovou (17. 6.) streľbou v dubnickej spoločnosti HF Najus trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Informoval o tom hovorca KR PZ Trenčín Pavol Kudlička.


„Tridsaťdeväťročný páchateľ prišiel v ranných hodinách do zasadačky firmy v Dubnici nad Váhom, kde vystrelil krátkou guľovou zbraňou na 58-ročného muža. Páchateľ následne spáchal samovraždu. Okolnosti smrti páchateľa a jeho obete sú stále predmetom vyšetrovania,“ informoval Kudlička.

Ako dodal, vo veci sa stále vykonávajú procesné úkony. V tomto štádiu vyšetrovania sa polícia nebude vyjadrovať k tomu, akú zbraň páchateľ použil pri spáchaní skutku a či jej držba a nosenie podlieha povoľovaciemu konaniu.