Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Trenčiansky kraj

Na D1 sa intenzívne pracuje

Ilustgračná snímka Foto: bsk.sk

Vodiči by si mali dať pozor najmä pri Skalke nad Váhom.

Trenčín 16. októbra (TASR) – Vodiči prechádzajúci po diaľnici D1 v Trenčianskom samosprávnom kraji sa musia dnes pripraviť na dopravné obmedzenia a práce na diaľnici.

Ako dnes TASR informovali z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne, na diaľnici D1 v smere z Bratislavy na Žilinu pri obci Skalka nad Váhom v Trenčianskom okrese (131,00 km – 133,00 km) je pre opravu výtlkov v pravom jazdnom pruhu premávka zúžená do jedného – ľavého jazdného pruhu. Prenosným dopravným značením je znížená rýchlosť na 60 kilometrov za hodinu. Obmedzenie bude trvať do pondelka (17.10.) asi do 17.00 h. „Žiadame vodičov o zníženie rýchlosti a zvýšenie opatrnosti,“ upozorňuje polícia.

Ďalšie práce na D1 si dnes nevyžiadajú dopravné obmedzenia. V oboch smeroch D1 budú dnes do 17.00 h pri výjazdoch na Chocholnú-Velčice a na Nemšovú opravovať zvodidlá. Rýchlosť ani premávka nie je obmedzená. Na diaľnici D1 v obidvoch smeroch v úseku od Trenčína po Nové Mesto nad Váhom a späť osádzajú v odstavnom jazdnom pruhu dopravné značky pre zimnú údržbu. Rýchlosť ani premávka nie je obmedzená.