Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tipsport Liga

TIPSPORT LIGA: HK Poprad začne letnú prípravu už 13. mája

Na archívnej snímke František Štolc. Foto: TASR - Dušan Hein

Letnú prípravu povedie nový realizačný tím v zložení František Štolc ako hlavný tréner, asistenti Pavel Paukovček a Ján Šimko a tréner brankárov Stanislav Salát.

Poprad 10. mája (TASR) - Hokejisti slovenského tipsportligistu HK Poprad odštartujú prípravu na novú sezónu už v pondelok 13. mája. Letnú prípravu povedie nový realizačný tím v zložení František Štolc ako hlavný tréner, asistenti Pavel Paukovček a Ján Šimko a tréner brankárov Stanislav Salát.

"Kamzíci" majú na programe na popradskom Zimnom štadióne tréningové jednotky v posilňovni. Z vlaňajšieho kádra budú mať k dispozícii tréneri hráčov: Štefan Fabian, Ján Ťavoda, Daniel Brejčák, Marek Zagrapan, Samuel Mlynarovič, Matúš Paločko a Lukáč Paukovček. Novými tvárami HK Poprad, ktorí sa zúčastnia spoločnej letnej prípravy, sú Lukáš Matejka, Dominik Kramár, Andreas Štrauch a Matej Paločko. Chýbať budú zatiaľ zahraniční hráči Jesse Pelamo, Aleksandar Magovac a Joona Erving a odcestovaný Samuel Takáč.

Ako informoval klub na oficiálnom webe, k A-mužstvu sa pripoja aj juniori, ktorí už v novej sezóne nebudú môcť nastupovať v juniorskom tíme, resp. potenciálni juniori, ktorí dostanú šancu pri senioroch.