Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Ronaldo nenastúpil v lige proti SPAL, Allegri: Nebolo by to rozumné

Na archívnej snímke Cristiano Ronaldo. Foto: TASR/AP

Ronaldo odohral v stredu úvodné štvrťfinále na štadióne holandského majstra, čo bol jeho prvý zápas po viac ako dvojtýždňovej absencii zavinenej svalovým zranením.

Turín 12. apríla (TASR) - Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo nenastúpi za Juventus Turín v sobotňajšom zápase 32. kola talianskej Serie A na ihrisku zostupom ohrozeného tímu SPAL, v ktorom stačí "starej dáme" jeden bod na zisk ôsmeho titulu na sebou. Tréner Massimiliano Allegri bude päťnásobného držiteľa Zlatej lopty šetriť pre štvrťfinálovú odvetu Ligy majstrov 2018/2019 proti Ajaxu Amsterdam.

"Cristiano sa po zranení vrátil práve včas a nebolo by rozumné, keby hral o tri dni opäť. Mali by sme získať bod alebo všetky tri na potvrdenie titulu. Oslavy však odložíme, pretože sa budeme sústrediť na odvetu s Ajaxom," citovala 51-ročného Allegriho agentúra AP.

Ronaldo odohral v stredu úvodné štvrťfinále na štadióne holandského majstra, čo bol jeho prvý zápas po viac ako dvojtýždňovej absencii zavinenej svalovým zranením. Strelil jediný gól svojho tímu a Juventus si remízou 1:1 zabezpečil dobrú východiskovú pozíciu pred domácou odvetou, ktorá je na programe v utorok 16. apríla o 21.00 h v Turíne.