Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Slovensko

Študenti budú v súťaži úradu vlády prezentovať projekty z eurofondov

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Štefan Puškáš

Víťazi môžu získať tablet, externý harddisk alebo HD kameru.

Bratislava 16. júla (TASR) - Úrad vlády (ÚV) SR opäť spúšťa súťaž videospotov pre študentov stredných a vysokých škôl. Témou bude čerpanie eurofondov Európskej únie (EÚ), v rámci ktorej môžu účastníci prezentovať projekty, ktoré boli vďaka finančnej podpore EÚ zrealizované. Informoval o tom odbor informovanosti a publicity ÚV SR.

"Zúčastniť sa ho môžu tí, ktorých baví zachytávať kamerou dianie či objekty svojím originálnym pohľadom aj spracovaním, a ktorí si všímajú svoje okolie a jeho zmenu k lepšiemu vďaka eurofondom. Účastníci môžu ukázať svoj talent, ale aj vynovený región či školu, kde žijú a študujú," dodal ÚV. Odborná komisia bude hodnotiť uchopenie témy, tvorivosť, originalitu, spracovanie a inovatívnosť.

Víťazi môžu získať tablet, externý harddisk alebo HD kameru. Účastníci musia práce a videospoty, spolu s vyplneným prihlasovacím formulárom odoslať do 15. októbra na adresu: Úrad vlády SR, odbor informovanosti a publicity, Námestie slobody 1, 813 70 Bratislava. Obálka musí byť označená heslom: "Neotvárať - Súťaž – Ako pomohli eurofondy môjmu regiónu a mestu 2018".