Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Regióny

A. Turčanová: Urobili sme všetko, čo bolo v našich silách

Andrea Turčanová, archívna snímka. Foto: TASR/Milan Kapusta

V Prešove ju prišli podporiť kandidáti na poslancov, priatelia a stranícki reprezentanti.

Prešov 10. novembra (TASR) – Vo volebnom štábe súčasnej primátorky Prešova Andrey Turčanovej v krajskej centrále KDH je momentálne pokojná atmosféra. Podporiť ju prišli kandidáti na poslancov, priatelia a stranícki reprezentanti.

"Momentálne sa fyzicky necítim veľmi dobre. Celú kampaň som zvládla, aj dnešnú hádzanú som zvládla. Neviem, či na mňa nelezie nejaká viróza, dúfam, že nie. Čo sa týka volieb, cítim sa, myslím si, dobre. Urobili sme všetko, čo bolo v našich silách. S kampaňou som spokojná a vysvedčenie nám vystavia občania," povedala Turčanová.



Na novinársku otázku, čo hovorí na možný návrat bývalého primátora Pavla Hagyariho, odpovedala, že verí, že sa nevráti. "Položíte mi otázku, keď budeme vedieť výsledky volieb. Ak vyhrá, zagratulujem mu a poviem, čo si o tom myslím," dodala Turčanová.

Prešovčania si mohli v sobotu od 7.00 do 22.00 h v komunálnych voľbách voliť primátora zo siedmich kandidátov a mestských poslancov zo 156 kandidátov. V Prešove bolo v siedmich volebných obvodoch 80 okrskov.