Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Na niektorých školách v Senci došlo cez víkend k vlámaniu

Ilustračná snímka. Foto: TASR Jaroslav Novák

Mestská samospráva avizuje, že okolie škôl v okresnom meste budú v nočných hodinách intenzívnejšie monitorovať mestskí policajti.

Senec 25. marca (TASR) - Vyučovací proces na základnej škole (ZŠ) na Mlynskej ulici v Senci narušilo vlámanie do priestorov školy, ku ktorému došlo počas víkendu. Vandalský čin a poškodenie majetku v ZŠ i základnej umeleckej škole (ZUŠ), vyšetruje polícia.

"Podľa doterajších informácií od piatka do soboty (22.3.-23.3.) doteraz neznáma osoba či osoby poškodili v priestoroch dvoch školských zariadení na Fándlyho ulici a Mlynskej ulici v Senci automat na sladkosti a sklenené výplne dverí a svetlíka," potvrdila hovrokyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Lucia Mihalíková. "V oboch prípadoch začal policajný vyšetrovateľ trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci," dodala. Výšku spôsobenej škody v súčasnosti vyčísľujú.

Mesto Senec na sociálnej sieti už avizovalo, že okolie škôl v okresnom meste budú v nočných hodinách intenzívnejšie monitorovať mestskí policajti.