Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Primátor Senice sa bude pravidelne stretávať s občanmi mesta

Ilustračná snímka. Foto: TASR Milan Drozd

Stretnutia s verejnosťou boli jedným z bodov, ktoré avizoval primátor v predvolebnej kampani. Prvé sa uskutoční 23. januára od 16.00 h v priestoroch mestského úradu.

Senica 21. januára (TASR) – Primátor mesta Senica Martin Džačovský, ktorý nastúpil do funkcie v decembri 2018, sa bude pravidelne stretávať s občanmi mesta. TASR o tom informovala hovorkyňa mesta Senica Viera Barošková.

Stretnutia s verejnosťou boli jedným z bodov, ktoré avizoval primátor v predvolebnej kampani. Prvé sa uskutoční 23. januára od 16.00 h v priestoroch mestského úradu. "Zodpovedne riadiť mesto v celom komplexe povinností si vyžaduje okrem znalosti zákonov aj poznanie reálnych predstáv a potrieb obyvateľov. Zo stretnutí s občanmi si chcem odnášať podnety na zlepšenie, zefektívnenie či zjednodušenie niektorých procesov, ktoré samospráva vykonáva, či názory na ďalší rozvoj nášho mesta," uviedol primátor.

Ako ďalej uviedol Džačovský, na tejto báze osobných stretnutí chce spolupracovať s verejnosťou a predstavovať svoje vízie o meste. "Stretnutia chce primátor využiť na komunikáciu a budú sa konať v pravidelných intervaloch. Časový priestor bude slúžiť aj na zodpovedanie otázok a pripomienok občanov," doplnila hovorkyňa mesta.