Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

NEHODA: Pri obci Čierne nad Topľou sa ZRAZIL autobus s dvomi autami

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Ako informovali z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove, predbežne sa ľahko zranilo päť osôb.

Čierne nad Topľou 19. septembra (TASR) - Pri obci Čierne nad Topľou v smere na obec Bystré vo Vranovskom okrese došlo v stredu predpoludním k dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel s autobusom.

Ako informovali z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove, predbežne sa ľahko zranilo päť osôb. Na mieste zasahuje osem profesionálnych hasičov s tromi kusmi techniky.

Ako TASR informovala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová, záchranári na mieste ošetrili päť osôb s ľahšími poraneniami. "Štyri z nich previezli do nemocníc v Prešove a Vranove nad Topľou. Zdravotný stav jednej osoby si prevoz do nemocnice nevyžadoval," uzavrela.

Prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik pre TASR uviedol, že v tomto prípade vodič automobilu Mazda predchádzal na ceste mimo obce autobus. "V snahe vyhnúť sa zrážke s protiidúcim vozidlom Kia Ceed pravdepodobne vytlačil autobus mimo cesty vpravo," opísal s tým, že ten aj zišiel mimo vozovku približne 100 metrov vpravo, kde zostal stáť na kolesách. "Dychové skúšky boli u všetkých vodičov negatívne," doplnil.