Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Amazon v Seredi má stále otvorené dvere pre absolventov

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Veríme, že prijatí absolventi budú úspešní, aby sa tak mohli stať vedúcimi a riadiacimi zamestnancami, povedal Radek Stegbauer, vedúci prevádzky Amazon v Seredi.

Sereď 2. mája (TASR) - Spoločnosť Amazon v Seredi oznámila, že bude naďalej prijímať absolventov magisterských a bakalárskych odborov. Firma na Slovensku spolupracuje s viacerými univerzitami, ktoré študentom ponúkajú vzdelanie v oblasti manažmentu, IT, strojárenstva, výroby a logistiky. Od otvorenia v roku 2017 prijal Amazon v Seredi už viac ako tridsať absolventov.

"V rámci nášho centra ponúkame študentom bakalárskeho a magisterského štúdia príležitosť na uplatnenie ich získaných vedomostí a možnosť robiť samostatné manažérske rozhodnutia, ktoré budú mať vplyv na našich zákazníkov. Veríme, že prijatí absolventi budú úspešní, aby sa tak mohli stať vedúcimi a riadiacimi zamestnancami," povedal Radek Stegbauer, vedúci prevádzky Amazon v Seredi. Základná mzda začínajúcich manažérskych pozícii je od 1900 eur v hrubom za mesiac. Rovnako budú môcť využívať ďalšie bonusy.

"Je to dobrá správa pre študentov a absolventov najlepších slovenských univerzít a vysokých škôl. Najmodernejšie technologické prostredie vytvorené spoločnosťou nepochybne uľahčuje rozvoj mladých talentov," uviedla prorektorka Slovenskej technickej univerzity v Bratislave Ľubica Vitková.