Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Nitriansky kraj

Šaľa pokračuje v modernizácii detských ihrísk v meste

Detské ihrisko, ilustračné foto. Foto: TASR - Štefan Puškáš

Radnica okrem toho plánuje v nasledujúcich dňoch osadiť v nemocničnom parku nový stojan na bicykle a pieskoviská, ktoré bude možné na noc zatvárať.

Šaľa 8. septembra (TASR) – Šalianska radnica pokračuje v revitalizácii a modernizácii detských ihrísk. V priebehu leta vznikli medzi panelákmi aj viaceré športoviská a oddychové zóny pre deti i dospelých.

V uplynulých dňoch mesto osadilo na ihriská nové hracie prvky. „Na Nivách sa deti tešia tabuli na kreslenie. V nemocničnom parku si zasa môžu užiť nový preliezací tunel. Ten bude už čoskoro osadený aj na ihrisku G. L. Svobodu, kde pribudne aj nová visiaca a pružinová hojdačka,“ uviedla Dajana Hanesová z mestského úradu.

Ako doplnila, rozšírené bude aj ihrisko na Nezábudkovej ulici, kde bude osadená nová visiaca hojdačka a lezecká stena. Nové hracie prvky budú umiestnené aj na Ulici M. R. Štefánika.

Radnica okrem toho plánuje v nasledujúcich dňoch osadiť v nemocničnom parku nový stojan na bicykle a pieskoviská, ktoré bude možné na noc zatvárať. „Okrem toho pribudne v priebehu budúceho týždňa na Okružnej ulici nový exteriérový pingpongový stôl,“ doplnila Hanesová.