Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Magazín

Lukáš Adamec zverejnil videoklip k piesni Vrav si čo chceš

Na archívnej snímke Lukáš Adamec. Foto: TASR - Pavol Zachar

Hudobne a produkčne spolupracuje Lukáš na albume s menami, ktoré sú jeho fanúšikom dobre známe, sú nimi Viktor Špak, Tomi Okres, Maťo Turcer či Pavol Jeňo.

Bratislava 13. marca (TASR) - Spevák Lukáš Adamec predstavil singel Vrav si čo chceš. Avizuje ním nový album s názvom Bodka, ktorý plánuje vydať na prelome marca a apríla. K novinke už nakrútil aj videoklip, v ktorom účinkuje aj jeho manželka. TASR o tom informovala PR manažérka Janka Marczellová.

"Na albume bude desať piesní a možno jedenásta ako bonus. Bude znieť aj novo aj staro, ale hlavne úplne presne tak, aký som ja. Nikdy som sa do žiadneho štýlu sám neradil, to nechávam na ľudí, aj keď to nie je potrebné. Niektorí ma vidia v hop čipoch, ako sú skladby Horúca láska a Tancuj mi, niektorí v baladách, iní v rokovinách a ďalší zas aj v modernom šate, ako napríklad song Najviac. Určite však zaznie i niečo viac, nech nestojím na mieste," hovorí Lukáš Adamec.

Hudobne a produkčne spolupracuje Lukáš na albume s menami, ktoré sú jeho fanúšikom dobre známe, sú nimi Viktor Špak, Tomi Okres, Maťo Turcer či Pavol Jeňo.

"Teším sa aj novým pracovným obzorom, ktoré vidím napríklad v mojom novom gitaristovi. Samo Marinčák má tiež autorsky na svedomí jednu skladbu z tohto albumu. A už teraz vieme, že na ten ďalší album ich pribudne omnoho viac. Na CD budú, samozrejme, aj skladby, ktoré už vyšli ako single," dodáva Adamec.

Po vydaní albumu naplánoval Lukáš rovnomenné turné Bodka Tour 2024, ktorého koncerty v priebehu apríla a mája odohrá v siedmich slovenských mestách, ktoré budú zároveň prezentáciou nového albumu. Začne 20. apríla v Novom Meste nad Váhom, ďalšími zastávkami budú Banská Bystrica (26. 4.), Martin (27. 4.), Bratislava (3. 5.), Trenčín (4. 5.), Košice (10. 5.) a Prešov (11. 5.).





Vrav si čo chceš klip: