Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Jazykové pobyty vám umožnia zdokonaliť sa v cudzích jazykoch

Foto: Shutterstock

Takmer každý zamestnávateľ, ktorí hľadá do svojej firmy nových zamestnancov, vyžaduje od uchádzačov ovládanie aspoň jedného cudzieho jazyka.

Bratislava 18. septembra (OTS) - Uchádzači o zamestnanie to veľmi dobre vedia a uvedomujú si, že ak chcú získať lepšie platené pracovné miesto, budú sa musieť zdokonaliť v cudzom jazyku a ovládať ho nielen písomne, ale aj hovorovo. Ak sa plánujete zdokonaliť v cudzích jazykoch, namiesto návštev jazykových škôl na Slovensku sa prihláste na jazykové pobyty v zahraničí.

Prečo práve jazykové pobyty?
Chodením do jazykovej školy na Slovensku sa naučíte hovoriť a písať v cudzom jazyku. Keď však budete žiť v prostredí, kde sa hovorí cudzím jazykom a nikto váš rodný jazyk nebude poznať, o to rýchlejšie sa naučíte cudzí jazyk. Výhodou jazykových pobytov je aj to, že spoznáte kultúru danej krajiny, vytvoríte si nové kontakty, ktoré sa vám v budúcnosti možno zídu. Je to úžasná životná skúsenosť, ktorá vás obohatí. Budete ďaleko od všetkých povinností. Budete sa sústrediť len a len na štúdium. Jazykové pobyty majú nespočetne veľa výhod a niet divu, že viacerí ľudia uprednostňujú zdokonaľovanie sa v cudzom jazyku v krajine, kde sa týmto jazykom hovorí.

Agentúra Interstudy
Aby ste sa ale vôbec mohli dostať na takýto jazykový pobyt, je lepšie obrátiť sa priamo na skúsené agentúry, ktoré sprostredkovávajú takéto jazykové pobyty. Skúsenosti agentúr, odporúčania známych a pozitívne recenzie by mali rozhodovať pri výbere takejto agentúry.

Jednou zo skúsených agentúr je agentúra Interstudy. Informácie o nej nájdete na ich prehľadnej web stránke Interstudy.sk. Ponúkajú jazykové pobyty pre dospelých od 16 rokov, jazykové pobyty pre deti a mládež (od 8 do 16 rokov), stredoškolské štúdium v zahraničí, ale aj vysokoškolské štúdium v zahraničí.

Možnosť študovať na jednej z najlepších univerzít v Európe
Ak si vyberiete dobrú agentúru, ktorá sprostredkováva takéto jazykové pobyty, máte možnosť študovať na jednej z najlepších univerzít v Európe. Najlepšie univerzity v Európe sú ale hlavne tie, ktoré sídlia v Anglicku, vzhľadom na to, že angličtina je najžiadanejším jazykom vo svete. Pripravte sebe a svojim deťom tú najlepšiu budúcnosť a zdokonaľujte sa v cudzích jazykoch za hranicami našej malej krajiny.