Magazín

Google Pay pre klientov OTP Banky

OTS, 18. septembra 2019 11:54

OTP Banka ponúka svojim klientom od 17. septembra novú službu platenia mobilným telefónom prostredníctvom aplikácie Google Pay.

Foto: OTP Banka
Bratislava 18. septembra (OTS) - Google Pay je k dispozícii bezplatne na stiahnutie v obchode Google Play. Stačí si v aplikácii pridať bezkontaktnú platobnú kartu OTP Banky a môžete platiť.

S Google Pay je možné platiť na všetkých bezkontaktných platobných termináloch v krajinách, kde bola služba spustená. Je potrebné iba zapnúť NFC na mobilnom telefóne a priložiť k terminálu.

Aplikáciu je možné využívať aj pri platbách na internete všade tam, kde sa objavuje ikona Google Pay.

Google Pay pracuje s elektronickou verziou platobnej karty vydanej k účtu v banke, preto je jej používanie ešte bezpečnejšie ako platenie platobnou kartou. Obchodník sa nemôže dozvedieť žiadne reálne údaje, pretože komunikácia prebieha len cez virtuálne číslo účtu. Údaje klienta sú teda absolútne v bezpečí.
Klienti OTP Banky, ktorí majú mobilné telefóny s operačným systémom Android 5.0 Lollipop a vyšším s podporou technológie NFC, tak môžu využívať jednoduchší a rýchlejší spôsob platenia v obchodoch, na internete ale aj pri výbere z bankomatov označených symbolom wifi.

Viac informácií nájdete na stránke www.otpbanka.sk/google-pay
Zdielať článok na FacebookPáči sa mi TERAZ.SK na facebooku
Staňte sa fanúšikom a sledujte dôležité správy priamo na FB

Používaním stránok TERAZ.SK súhlasíte s používaním cookies, ktoré slúžia na zlepšenie kvality nášho obsahu.

Viac