Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Kultúra

Skupina Peter Bič Project vydáva koncertný album s názvom Naživo

Ilustračné foto. Foto: TASR - Martin Turanovič

Skupina príde už v polovici apríla s novou skladbou.

Bratislava 29. marca (TASR) - Skupina Peter Bič Project ponúka aktuálne fanúšikom nielen svoj hit Len sa smej, ktorý stále patrí k najhranejším piesňam v slovenských rádiách, ale zároveň prichádza s albumom zachytávajúcim skvelú atmosféru na vypredanom turné Peter a Viktória. Dostal názov Naživo. TASR informoval PR manažér Tomáš Karpel.

"Musím povedať, že minuloročné turné sa nám veľmi vydarilo. Od prvého koncertu sme sa ho rozhodli aj nahrávať s tým, že možno z toho urobíme CD. Nakoniec sme urobili dvojcédečko," hovorí Peter Bič. Názov albumu je naozaj príznačný, obsahuje 15 skladieb. O obal albumu sa postaral Peter Ivan a o mix a mastering dlhoročný spolupracovník skupiny Roman Šoltys zo štúdia Klakson.

"Naozaj sme pozorne vyberali, ktorá verzia sa nám páčila najviac, a tak vznikol album, ktorý mapuje našu cestu za fanúšikmi po koncertoch na celom Slovensku, od Humenného až po Bratislavu. Musím povedať, že vďaka našim fanúšikom a aj celej skupine Peter Bič Project tak vznikla nádherná spomienka na uplynulý rok," dodáva kapelník Bič.

Skupina príde už v polovici apríla s novou skladbou. "Máme ju nahratú, pripravili sme aj videoklip a už čoskoro ju predstavíme poslucháčom. Teším sa na to," doplnil.

Album Peter Bič Project - Naživo vychádza ako dvojcédečko a takisto na všetkých digitálnych platformách.