Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Kultúra

Herečke Megan Foxovej sa narodil syn

Megan Foxová Foto: TASR/AP

Megan Foxová sa s televíznym hercom Greenom zosobášila pred dvoma rokmi na Havajských ostrovoch. Boli zasnúbení štyri roky, no dvojica sa v roku 2009 aj nakrátko rozišla.

Los Angeles 18. októbra (TASR) - Americkej herečke Megan Foxovej (26) sa narodilo prvé dieťa - syn, ktorého splodila so svojím manželom, americkým televíznym hercom Brianom Austinom Greenom. Stalo sa tak už 27. septembra, no herečka to svetu oznámila až v stredu na svojom profile na sociálnej sieti Facebook. Informovala o tom dnes agentúra Reuters.

"Už 27. septembra som porodila nášho synčeka Noaha Shannona Greena. Je zdravý, šťastný a úžasný. Sme šťastní, že sa môžeme nazvať rodičmi tohto úžasného stvorenia a Bohu budem navždy vďačná, že mi umožnil zažiť takúto bezhraničnú a dokonalú lásku," napísala herečka známa z filmu Transformers či jeho pokračovania Transformers: Pomsta porazených alebo aj z u nás známeho seriálu Dva a pol chlapa.

Foxová sa s televíznym hercom Greenom (39) zosobášila pred dvoma rokmi na Havajských ostrovoch. Boli zasnúbení štyri roky, no dvojica sa v roku 2009 aj nakrátko rozišla.

Green, ktorý v 90. rokoch s postavou Davida Silvera zažiaril v obľúbenom americkom seriáli Beverly Hills, 90210 má už syna Kassiusa z predošlého manželstva s herečkou Vanessou Marcilovou, známou z toho istého seriálu.