Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Kultúra

Britský herec Pattinson sa už odsťahoval od nevernej Stewartovej

Britský herec Robert Pattinson a americká herečka Kristen Stewartová Foto: TASR/AP

Americká herečka podviedla partnera so ženatým režisérom Rupertom Sandersom.

New York 27. júla (TASR) - Britského herca Roberta Pattinsona rozladilo a pobúrilo priznanie jeho filmovej a životnej partnerky Kristen Stewartovej k nevere. Pattinson si zbalil veci a opustil byt v Los Angeles, informovali americké médiá.

Americká herečka podviedla partnera so ženatým režisérom Rupertom Sandersom. Neveru si však vyčíta, pretože to nebol dôsledok hlbšieho vzťahu, ale iba krátkeho flirtu.

Sanders, renomovaný režisér reklám, ktorý sa začína presadzovať aj vo filmovej oblasti, sa verejne ospravedlnil manželke, modelke Liberty Rossovej, a svojim deťom za tento prešľap.

Stewartová, ktorá sa s ním zoznámila počas nakrúcania nového filmu Snehulienka a lovec, vyjadrila takisto verejne poľutovanie nad vlastným zlyhaním, ktorým ranila blízkych a riskovala všetko, čo je jej v živote najpodstatnejšie, vrátane partnerského vzťahu.

O búrlivej hádke Pattinsona a Stewartovej v zákulisí nedeľňajšieho udeľovania Teen Choice Awards v Los Angeles informovali dnes viaceré americké médiá s odvolaním sa na očitých svedkov.