Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Futbal

Futbalová reprezentácia SR do 19 rokov vyhrala nad Čiernou Horou

Na snímke tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 19 rokov Milan Malatinský Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Veľký Biel 14. septembra (TASR) - Slovenská futbalová reprezentácia do 19 rokov zvíťazila v utorok v prvom z dvojice prípravných zápasov nad rovesníkmi z Čiernej Hory 2:1.

Pre mladých Slovákov sú súboje súčasťou prípravy na októbrový turnaj prvej fázy kvalifikácie ME 2017. Tím Milana Malatinského zvíťazil vďaka gólom Herca a Sedláčka. Druhý zápas sa uskutoční vo štvrtok taktiež vo Veľkom Bieli s výkopom o 12.00 hod.

Slovensko "19" - Čierna Hora "19" 2:1 (1:0)
Góly: 8. Herc, 48. Sedláček - 52. Miličkovič

zostava SR 19: Vantruba - Šulek, Oravec, Šušolík, Nemček, Lénárt (46. Sedláček), Herc (80. Jánošík), Blažek (46. Adamec), Jedinák (68. Majdan), Fábry (46. Štefanec), Kvocera (46. Tešlár)


Milan Malatinský, tréner SR 19: "V stretnutí prevládalo nasadenie, bol to bojovný zápas, v ktorom sme najmä v prvom polčase mali veľa nepresných prihrávok. Pôsobili sme kŕčovitým dojmom. Po zmene strán sme boli aktívnejší. Po peknej kombinácií sme vsietili druhý gól, mali sme šance na strelenie ďalšieho gólu. Po inkasovanom góle sme pokračovali v aktivite a zápas sme doviedli do víťazného konca. Tešíme sa z víťazstva, boli tam aj pozitívne i negatívne momenty, na ktorých popracujeme a v odvete sa budeme snažiť odstrániť nedostatky v defenzíve a zefektívniť ofenzívnu činnosť."