Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

Peltier stratil v Košiciach vedomie, podstúpil CT vyšetrenie

Na snímke zranený hráč Slovana Lester Stefan Peltier v 27. kole futbalovej Corgoň ligy medzi MFK Košice - ŠK Slovan Bratislava v Košiciach 19. apríla 2014. Foto: TASR/František Iván

V 67. minúte zápasu sa so stredopoliarom Košíc Ľubomírom Korijkovom tvrdo zrazili hlavami.

Košice 19. apríla (TASR) - Počas súboja 27. kola futbalovej Corgoň ligy sa zranil legionár z Trinidadu a Tobaga v drese Slovana Bratislava Lester Stefan Peltier. V 67. minúte zápasu sa so stredopoliarom Košíc Ľubomírom Korijkovom tvrdo zrazili hlavami a Peltier po prestriedaní na lavičke stratil vedomie.

Diagnóza zatiaľ neznáma

"Zranenia patria k futbalu, stret dvoch hráčov bol neúmyselný, zrazili sa hlavami a Peltiera odviezli do nemocnice. Náš lekár povedal, že má ísť na CT vyšetrenie a potom sa bude vedieť akú má diagnózu. Na malú chvíľu bol v bezvedomí, ale potom ho lekári priviedli späť k vedomiu a úrazovka ho odviezla do nemocnice. Musí čakať a potom sa uvidí, aký je jeho zdravotný stav," uviedol na pozápasovej tlačovej konferencii tréner Slovana Bratislava Jozef Valovič.

Tréner "belasých" poprel akýkoľvek úmysel košického futbalistu zraniť hráča Slovana. Naopak podľa jeho slov išlo o osobný súboj, v ktorom sa neúmyselne zrazili dvaja hráči. "Chcem povedať, že v tomto zápase boli tvrdé súboje a ak boli zranenia, tak neboli úmyselné. Košice hrali dôrazne, išli do tela a tak sa hrá doma. Sú mužstvom, ktoré vyhľadáva osobné súboje a my sa musíme tomu prispôsobiť. Som presvedčený o tom, že to nebol nejaký zavinený a úmyselný faul. Išlo o neúmyselné zrazenie sa dvoch hráčov," konštatoval Valovič.

Na snímke zranený hráč Slovana Lester Stefan Peltier v 27. kole futbalovej Corgoň ligy medzi MFK Košice - ŠK Slovan Bratislava v Košiciach 19. apríla 2014.
Foto: TASR/František Iván