Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

Vedenie Spartaka Trnava tvrdí, že príchod Depetrisa nie je aktuálny

David Depetris Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Denník Šport vo svojom štvrtkovom vydaní informoval, že zainteresované strany sú už dohodnuté na podmienkach a zostáva doladiť detaily.

Trnava 23. augusta (TASR) - Návrat argentínskeho futbalového útočníka Davida Alberto Depetrisa do Spartaka Trnava podľa vyjadrenia vedenia klubu nie je aktuálny. Denník Šport vo svojom štvrtkovom vydaní informoval, že zainteresované strany sú už dohodnuté na podmienkach a zostáva doladiť detaily.

"Chýba nám už len posledný krok a David bude dávať opäť góly v Trnave," povedal pre Šport argentínsky agent Depetrisa Daniel Lisera. Vedenie Spartaka na tieto informácie zareagovalo s tým, že rozhovory síce prebehli, ale bez dohody. V stanovisku generálneho manažéra Pavla Hoftycha sa okrem iného uvádza: "Medzitým prišla možnosť angažovania Mareka Bakoša z Viktorie Plzeň. Táto alternatíva, vzhľadom k tomu, že ide o veľmi skúseného hráča, navyše v plnej tréningovej záťaži s viktoriánmi, sa nám javila ako lepšie riešenie. Marek bol teda okamžite pripravený naskočiť do zápasov. Preto sme sa aj po vyjadrení trénera Látala rozhodli pre Bakoša. Marek je veľká futbalová osobnosť, keď prišla možnosť ho získať, bol našou prioritou. Sme šťastní, že je u nás. Včera sa majiteľovi a mne ozval manažér Daniel Lisera, či by sme mali záujem o angažovanie Davida Depetrisa. Poslal nám aj podmienky. To je všetko. V tejto chvíli prípadný príchod Davida do služieb Spartaka ale nie je na programe dňa. Navyše, momentálne sa plne sústreďujeme na dvojzápas s Ľubľanou."

Depetris prišiel na Slovensko v decembri 2007 a najväčšiu časť kariéry strávil v Trenčíne. V ročníku 2015/16 vsietil za Trnavu 15 gólov.