Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

FORTUNA LIGA: Medvedeva čaká operácia

Jurij Medvedev, archívna snímka. Foto: TASR Pavel Neubauer

Jurij Medvedev by však mal stihnúť začiatok letnej prípravy.

Bratislava 15. mája (TASR) - Obranca futbalového Slovana Bratislava Jurij Medvedev utrpel vo fortunaligovom zápase so Žilinou zranenie lakťa a čaká ho operácia. Mal by však stihnúť začiatok letnej prípravy.

"Išiel som do sklzu v obrannom súboji, odvrátil som loptu a dopadol som na trávnik. Keď ma protihráč preskakoval, tak mi štupľami kopačky nešťastne prešiel po lakti. Bola to príšerná bolesť, trafil totiž lakeť, ktorý som mal zlomený minulé leto po autonehode. V tej chvíli sa mi pred očami premietli všetky tie nepríjemné okamihy, začal som sa potiť a točila sa mi hlava, takmer som odpadol. Preto som hneď striedal," priblížil Medvedev pre oficiálnu webovú stránku Slovana nepríjemný okamih z piatej minúty duelu so Žilinou.

Po stretnutí síce ešte prišiel medzi fanúšikov na námestí štadióna, potom sa však už rozbehol kolotoč vyšetrení vrátane röntgenu. "Dostal som úder do rovnakého lakťa, ktorý som mal zlomený. Zostali mi tam ešte úlomky, ktoré sa posúvajú po každom náraze a tlačia na nerv. Teraz lakeť zlomený nemám, ale spolu s lekármi sme sa zhodli, že bude lepšie, keď podstúpim operáciu, kde mi odstránia úlomky," dodal Medveďev.