Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Fortunaliga

Vo futbalovej Senici odmenili profesionálnou zmluvou mladíka Kučeru

Lukáš Kučera (vľavo). Foto: fksenica.eu

V aktuálnej sezóne má rýchlonohý krajný obranca na svojom konte tri štarty vo Fortuna lige.

Senica 7. novembra (TASR) - Slovenský futbalový klub FK Senica podpísal dvojročnú zmluvu s mladým obrancom a odchovancom Lukášom Kučerom. Talentovaný 18-ročný hráč iba koncom septembra zažil debut vo Fortuna lige a o niekoľko týždňov na to už podpísal svoju prvú profesionálnu zmluvu.

Podľa oficiálneho webu Záhorákov tak v krátkom časovom slede po Markovi Totkovi získal profesionálnu zmluvu ďalší odchovanec FK. "Pocity sú rovnaké ako predtým, necítim žiadny väčší rozdiel. Som spokojný a rád, že som dostal túto príležitosť," povedal Kučera.

V aktuálnej sezóne má rýchlonohý krajný obranca na svojom konte tri štarty vo Fortuna lige. V 2. kole proti Seredi odohral záverečné štyri minúty zápasu, v 10. kole zasa debutoval v základnej zostave proti Dunajskej Strede. Ďalší štart v základnej zostave si pripísal v 11. kole na Pasienkoch, kde prispel svojim výkonom k zisku cenného bodu po remíze 2:2. "Som šťastný a zároveň aj rád, že som dostal túto príležitosť v A-mužstve. Ďakujem spoluhráčom a trénerom, ktorí ma podporovali či už pred zápasom, alebo priamo na ihrisku. Ciele sú postupne sa viac a viac zapracovať do A-mužstva a tvrdo makať. Dúfam, že dostanem príležitosť a využijem ju naplno," dodal.