Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Fortunaliga

Sereď zaznamenala piatu remízu za sebou

Ilustračná snímka. Foto: TASR Jozef Ďurník

Keď sa už zdalo, že sa prvé dejsto skončí bez gólov, v 45. minúte udreli hostia.

Myjava 28. septembra (TASR) - Futbalisti ŠKF iClinic Sereď remizovali v sobotnom stretnutí 10. kola Fortuna ligy v Myjave s AS Trenčín 1:1. Sereď zaznamenala piatu remízu za sebou. Trenčín skóroval vo všetkých doterajších dueloch ligovej sezóny.

ŠKF iClinic Sereď - AS Trenčín 1:1 (0:1)

Góly:
69. Ba - 45. Keston. Rozhodovali: Chmura – Galo, Jánošík, ŽK: Ligeon, Zubairu (obaja Trenčín), 250 divákov.

Sereď: Iliev - Dabó, Ba, Hučko, Slaninka - Ventúra, Rorič (67. Louka) - Morong (87. Nascimento), Pankaričan, Iván - Špehar (79. Jureškin)

Trenčín: Šemrinec - Ligeon, Kleščík, Skovajsa, Keston - Roguljič, Koolwijk, Zubairu (65. Lamine), Bukari (75. Kadák) - Čatakovič, Corryn (46. van Kessel)


V prechodnom domove Serede v Myjave sa v prvom polčase nehral mimoriadne kvalitný duel. Chýbala plynulejšia kombinácia a najmä nebezpečné situácie vedúce ku gólovým šanciam. Keď sa už zdalo, že sa prvé dejsto skončí bez gólov, v 45. minúte udreli hostia. Po rohu hlavička Skovajsu ešte trafila iba tyč, ale dorážka Kestona sa už zatrepotala v sieti.

Do druhého polčasu prišiel v drese AS van Kessel a hneď mal dve dobré šance. V 46. minúte mieril nepresne, o dve minútky mu pokus výborne vyrazil brankár Iliev. Po hodine hry sa dostala do šance aj Sereď, rybička Špehara však Šemrincovu bránu minula. V 68. minúte ešte Ventúra tesne minul, ale o minútu po priamom kope najvyššie vyskočil Ba a razantnou hlavičkou vyrovnal. V 74. minúte skvelým spôsobom zmaril Iliev šancu Roguljiča, ktorý pálil z voleja. Skóre sa už nezmenilo a Sereď po zlepšenom výkone v druhom polčase zaknihovala piatu remízu za sebou.

Hlasy:
(zdroj: RTVS):

Roman Marčok, tréner AS Trenčín: "Sme málo efektívni. Van Kessel mal dva dobré strelecké pokusy. Je taká fráza, že futbal sa rozhoduje v šestnástkach, ale my v tej súperovej nie sme dostatočne dôrazní. Roguljičova šanca tiež musí byť premenená."

Slavče Vojneski, tréner ŠKF Sereď: "Nie som spokojný s bodom. je to už naša piata remíza v sérii. Chlapci ale zo seba vyžmýkali všetko. Celý týždeň sme tvrdo pracovali. Štandardné situácie sú našou slabinou, opäť sme inkasovali po jednej z nich."