Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

FORTUNA LIGA: Fanúšikovia Trnavy sa v Nitre nedostanú na štadión

Ilustračný snímok. Foto: TASR/AP

Zároveň Nitra žiada zdržiavať sa prejavov a povzbudzovania hosťujúceho tímu, v opačnom prípade môžu byť návštevníci počas podujatia požiadaní, aby opustili priestory štadióna.

Nitra 15. mája (TASR) - Fanúšikovia Spartaka Trnava sa nedostanú na sobotňajší súboj 9. kola nadstavbovej časti futbalovej Fortuna ligy 2018/2019 v Nitre. Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) udelila "andelom" trest spočívajúci v zákaze objednať vstupenky do sektoru hostí.

Domáci klub tiež po konzultácii s predstaviteľmi SFZ, Únie ligových klubov (ÚLK) a Polície Slovenskej republiky pristúpil aj k ďalším bezpečnostným opatreniam. Fanúšikom, ktorí budú mať na sebe farby alebo symboly hosťujúceho klubu, nebude umožnený vstup na podujatie. Zároveň Nitra žiada zdržiavať sa prejavov a povzbudzovania hosťujúceho tímu, v opačnom prípade môžu byť návštevníci počas podujatia požiadaní, aby opustili priestory štadióna.

"Na zápas bude pre návštevníkov sprístupnená iba hlavná tribúna. Všetky vstupenky na hlavnú tribúnu sú označené ako vstupenky I. kategórie a prislúchajú ku konkrétnemu miestu, ktoré je vyznačené na vstupenke. Vzhľadom na bezpečnostné opatrenia nebude spustený on-line predaj vstupeniek. Predaj vstupeniek bude možný až po predložení občianskeho preukazu a na každej predanej vstupenke bude uvedené meno návštevníka. Cena vstupenky je 5 eur, pričom na tento zápas sa nevzťahujú žiadne zľavy na vstupenky. Výnimkou sú držitelia preukazu ŤZP/S vrátane jedného sprievodu, ktorí majú vstup zdarma. Pre majiteľov permanentných vstupeniek v sektoroch B a C bude vyhradené náhradné miesto na hlavnej tribúne," poskytol klub informácie na oficiálnom webe.