Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Fortunaliga

Apau po operácii opäť trénuje: Prvýkrát som utrpel vážnejšie zranenie

Na archívnej snímke vľavo hráč Slovana Mitch Apau. Foto: TASR

Holandský futbalista si v úvodnom stretnutí jarnej časti Fortuna ligy v Dunajskej Strede vykĺbil kľúčnu kosť a musel absolvovať operáciu.

Bratislava 27. marca (TASR) - Holandský futbalista Slovana Bratislava Mitch Apau sa po zranení vrátil do tréningového procesu. V úvodnom stretnutí jarnej časti Fortuna ligy si v Dunajskej Strede vykĺbil kľúčnu kosť a musel absolvovať operáciu.

"Od minulého štvrtka trénujem s tímom na ihrisku a môžem povedať, že je to skvelý pocit. Musím sa do toho ešte dostať, keďže ešte cítim dlhší tréningový výpadok. Každým dňom je to však lepšie a lepšie," povedal Apau na oficiálnom klubovom webe.

Dvadsaťosemročný pravý obranca chýbal Slovanu vôbec po prvý raz, počas jesene odohral všetkých osemnásť zápasov. "Prvýkrát v kariére som utrpel vážnejšie zranenie, ocitol som sa v neznámej situácii. Poviem úprimne, že zo začiatku bolo veľmi náročné akceptovať fakt, že musím ísť na operáciu a že určite vynechám niekoľko zápasov. Na druhej strane ma však myšlienka návratu hnala vpred a dodávala mi motiváciu," dodal Apau.