Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislava

Pre výstavbu D4 a R7 pribudne od nedele ďalšie dopravné obmedzenie

Pokračovanie výstavby diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7. Foto: TASR- Štefan Puškáš

Vo večerných hodinách bude v nedeľu uzavretá cesta II/503 Šamorín – Kvetoslavov, kde doprava bude presmerovaná na novovybudovanú obchádzkovú trasu súbežnú s cestou II/503.

Bratislava 18. januára (TASR) - Vodiči musia od nedele (20. 1.) počítať s ďalším dopravným obmedzením pre výstavbu diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7. TASR o tom informoval koncesionár projektu výstavby nultého obchvatu Bratislavy, spoločnosť Zero Bypass Limited, spolu so zhotoviteľom D4R7 Construction.

Vo večerných hodinách bude v nedeľu uzavretá cesta II/503 Šamorín – Kvetoslavov, kde doprava bude presmerovaná na novovybudovanú obchádzkovú trasu súbežnú s cestou II/503. "Zároveň bude otvorená cesta III/1375 Šamot – Kvetoslavov," podotkol koncesionár.

Od pondelka (14. 1.) zároveň pre výstavbu D4 a R7 platia dopravné obmedzenia aj v Bratislave. Čiastočne je uzavretý diaľničný zjazd diaľnice D1 v smere Petržalka – Bratislava centrum z dôvodu realizácie preložky horúcovodu. Zároveň je uzavretý jeden jazdný pruh na nájazde na Bajkalskej ulici na kruhový objazd (križovatka Prievoz) v smere od Podunajských Biskupíc.

Od pondelka je taktiež realizovaná čiastočná uzávera diaľnice D4 v križovatke Jarovce v smere z Rakúska. Čiastočnú uzáveru si podľa stavebníka vyžiadala výstavba nového diaľničného mosta v tomto úseku.