Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Banskobystrický kraj

NEVIDELI STE HO? Polícia pátra po nezvestnom Máriovi z Poník

Nezvestný Mário je vysoký 180 centimetrov, štíhlej postavy, má čierne krátke vlasy s prešedivenými bokmi a zelenohnedé oči. Foto: TASR - KR PZ Banská Bystrica

Nezvestný Mário je vysoký 180 centimetrov, štíhlej postavy, má čierne krátke vlasy s prešedivenými bokmi a zelenohnedé oči.

Banská Bystrica 10. apríla (TASR) - Polícia v Banskej Bystrici pátra po 46-ročnom Máriovi z Poník, ktorý je od utorka (9. 4.) rána nezvestný. Príbuzní nemajú o ňom žiadne informácie a ani doposiaľ vykonanými previerkami sa nepodarilo zistiť, kde sa v súčasnosti zdržiava. Informovala o tom v stredu banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti.

Nezvestný Mário je vysoký 180 centimetrov, štíhlej postavy, má čierne krátke vlasy s prešedivenými bokmi a zelenohnedé oči. Naposledy mal oblečené šedočierne nohavice, čiernu mikinu a vestu, na hlave mal čiernu šiltovku s bielym nápisom NY. Pri sebe mal aj červený ruksak značky Adidas.

Polícia žiada verejnosť, aby akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi oznámila na linku tiesňového volania 158 alebo prostredníctvom správy na sociálnej sieti.